Man sträcker ut armarna och blickar ut över en äng

Personlig utveckling – tankens kraft är stor!

Jag hjälper dig att få kontroll över dina mentala processer. Att förstärka det som du redan är bra på samt att minimera det som vi gör mindre bra och som ofta baserar sig på negativ information som vi tagit till oss och accepterat som sann. På detta sätt verkar vi för personlig utveckling exempelvis på arbetsplatsen eller privat.

Tankarna kan hjälpa eller stjälpa dig, allt beroende på hur du programmerar ditt liv och dina tankar.

Urval av kunder jag jobbat med

Kalmar FF logo
Läckeby Water logo
Länsförsäkringar logo
Södra logo
Nordea logo

Tankens kraft

Syftet med coachingen är att stärka din personliga utveckling. Genom effektiv inlärning av dina mentala färdigheter bygger du upp din mentala kapacitet till högsta möjliga nivå, vilket leder till en positiv personlig utveckling vare sig det handlar om de fysiska, sociala eller mentala förmågorna.

Det är du som bestämmer om den mentala kraften ska arbeta för eller emot dig och om den ska innehålla bilder på hur du ska lyckas, hur du ska må bra och hur du ska bearbeta eventuella problem då de dyker upp.

Det är bland annat det jag coachar dig med och lösningen på det mesta har du till stor del inom dig själv. Jag coachar dig att plocka fram dessa svar och gör dem mer lättillängliga för dig för att underlätta din personliga utveckling.

Har du funderat på?

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte att föra dig dit du vill komma.